editura, tipografie, publicitate

Editura Hoffman in presa

Publicati-va cartea in 15 zile cu doar 250 lei!

Recenzie „Expoziție de litere” de Rareș Costea

Intrat în literatura lui Rareș Costea încă de dinainte de a-i citi cartea, prin intermediul blogului său, pe care vi-l recomand. Recenzie „Expoziție de litere” de Rareș CosteaAm avut prilejul de a cunoaște astfel un om sensibil în cel mai inefabil mod, dar, mai mult de atât, am avut ocazia de a cunoaște un om care reflectă realitatea cum (foarte) puțini scriitori contemporani reușesc.

Read more

Poveştile Caracalului

Nicolae Iorga spunea cu îndreptăţire „Fiecare loc de pământ are o poveste a lui, dar trebui să tragi bine cu urechea ca s-o auzi şi-ţi trebuie şi un dram de iubire ca s-o înţelegi”.
Dramul de iubire l-a avut un caracalean Dumitru Botar, care a publicat recent, Poveştile Caracalului (Caracal, Editura Hoffman, 2012), sub egida Asociaţiei Ecologice a Bunului-Simţ (denumire în cel mai curat spirit caracalean).

Read more

DESTINAȚIE: ROMÂNIA/ Scornicești, localitatea natală a lui Ceaușescu, fost model de oraș agro-industrial de succes

Scornicești, localitatea natală a fostului lider comunist Nicolae Ceaușescu, transformată în oraș în 1989, altădată centru al abundenței și diversității economice, a devenit, după căderea comunismului, un oraș fără puls economic.

Read more

Silviu Gorjan, lansare de carte

În urmă cu o zi, la ceas de seară, în Amfiteatrul Colegiului Naţional „Radu Greceanu” din Slatina, profesorul Silviu Gorjan şi-a lansat cartea „Sabin Eliad”.
Romanul structurat în două volume a apărut la prestigioasa Editură Hoffman şi conţine nu mai puţin de aproximativ 900 de pagini.

Read more

„O istorie care se stinge: Evreii din Rădăuţi”, volum lansat la Templul Evreiesc din Rădăuţi

O nouă lucrare a istoricul Daniel Hrenciuc, dedicată comunităţii evreilor a ieşit de sub tipar. După volumul „Dilemele convieţuirii – evreii în Bucovina (1774-1939)”, lucrare care prezintă evoluţia istorică a evreilor în spaţiul bucovinean, istoricul Daniel Hrenciuc, recunoscut pe plan naţional şi internaţional în ceea ce priveşte istoria minorităţilor naţionale din arealul bucovinean a realizat volumul cu titlul „O istorie care se stinge: Evreii din Rădăuţi” (Editura Hoffman, 2014), lucrare ce a fost lansată vineri, la Templul Evreiesc din Rădăuţi.

Read more

Poveştile Caracalului

Asociatia „Ecologia Bunului-Simt”, dimpreună cu profesorul întru istorie Dumitru Botar din Caracal, a scos recent la lumină un frumos volum intitulat „Povestile Caracalului”. Cartea apărută la Editura Hoffman, în conditii grafice deosebite, cuprinde istoria, pe scurt, a peste 120 de clădiri de patrimoniu din legendarul oras Caracal si reprezintă un semn de iubire fată de acest oras, atât din partea autorului, Dumitru Botar, cât si din partea presedintelui Asociatiei „Ecologia Bunului-Simt”, Dumitru Sârghie, cel care a fost initiatorul si administratorul acestui proiect. Lansarea cărtii se va face în ziua de 28 decembrie a.c. în sala de sedinte a Primăriei Caracal si va fi organizată de Asociatia „Fiii si prietenii Caracalului”, al cărei presedinte este dr. Viorel Vătămanu. Read more

Traseul unei vieti anterioare – Luciana Marinescu

Dragi prieteni, in data de 13 septembrie 2013 am deschis o noua pagina din viata mea, aceea a debutului meu scriitoricesc ocazie cu care mi-am lansat prima carte! Vreau sa va marturiesc ca am trait momente magice de o incarcatura emotionala ce nu poate fi descrisa in cuvinte si asta datorita voua, celor prezenti la eveniment! Read more

Tipăriți cu Editura Hoffman!